Ljubavno Gnezdo Sa Autićima

3/27/2016

Plod koji je sazrevao protekle dve godine. Od samog useljenja pa sve do danas, stan gde Ivana i ja sada živimo je jedan poligon za sve naše maštarije. Zajedničkim snagama, idejama i ludorijama smo ga konačno oblikovali baš onako kako smo celog života sanjali i maštali i doveli do nekog zadovoljavajućeg nivoa. Sve to ne bi moglo bez beskrajne pomoći i podrške naših roditelja, familija, kumova i dragih prijatelja. Naravno, uvek ima još nešto da se doda, i uvek ima neki novi projekat. Ipak je tako najzanimljivije. 

Pre nekoliko dana naše malo čedo je objavljeno na jednom od naših najčitanijih i najpopularnijih blogova, Brana's Divine Worldu stalnoj rubrici koja se bavi uređenjem enterijera. Brana je bila naša gošća, i na jedan sladak, ušuškan i topao način je prikazala nas kroz naš dom, što možete pročitati u njenom postu. Naravno, magija ne bi bila potpuna bez fantastične Jovane Tomašević čije fotografije nikada nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Njen rad odiše nekom mekom ljudskošću koju svako odmah prihvati i usvoji, a predmet njenih fotki u istoj instanci postane blizak i drag. I Brani i Jovani veliko hvala na deljenju naše ljubavi. 

U ovom postu sam hteo da predstavim meni verovatno najdraži deo stana, svoju kolekciju automobila u razmeri 1/18, onako kako ih je Jovana doživela. Modeli su od skoro razbaškareni u specijalno izrađenoj vitrini sa rasvetom, koju je dizajnirala Ivana, a ručno izradio njen otac, nadčovek, Milan. Na slikama su i naši sinovi Njanja i Vinica, bez kojih ne može da prođe apsolutno ništa. 


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Instagram